Καταστήματα

Απόστολος Πουταχίδης & Υιοί. 

Μεγάλη ποικιλία σε είδη Κιγκαλερίας, Σιδερικά, Χρώματα. Αξεσουάρ Σπιτιού, Μονωτικά. Μηχανήματα κήπου, Αλυσοπρίονα. Χρώματα Αυτοκινήτου.                                                                                                          Τζαβέλλα 3 Ιστιαία Τηλέφωνο & Fax: 2226 054594 Κινητό: 697 2321583. E-mail: tpoutachidis@hotmail.com

Τ.Κ. 34200. Κοντά στο αστυνομικό τμήμα.

map

Χάρτης

Απόστολος Πουταχίδης & Υιοί Ιστιαία.

Απόστολος Πουταχίδης & Υιοί Ιστιαία.

Απόστολος Πουταχίδης & Υιοί. Χρώματα.Απόστολος Πουταχίδης & Υιοί. Αξεσουάρ Σπιτιού.Απόστολος Πουταχίδης & Υιοί, Αλυσοπρίονα.Απόστολος Πουταχίδης & Υιοί. Χρώματα Αυτοκινήτου, Ιστιαία.Απόστολος Πουταχίδης & Υιοί.Απόστολος Πουταχίδης & Υιοί. Είδη Κιγκαλερίας.

 

 

 

 

 


 

 

 

Καταστήματα, να καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, θα βρείτε στην περιοχή. Με την πρώτη θέση στην τοπική αγορά να κατέχει η Ιστιαία. Μετά την συνένωση των δήμων Λουτρών Αιδηψού, Όρεων, Αρτεμισίου, και κοινότητας Λιχάδας, είναι η πρωτεύσασα της Βόρεια Εύβοιας.

Στην Ιστιαία εύκολα κάνετε της τραπεζικές συναλλαγές, και την εφορεία, ΔΕΗ, ταχυδρομείο. Στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, να καλύψετε της πρώτες ιατρικές ανάγκες, επίσης να βρείτε πολλούς γιατρούς ιδιώτες, διαφόρων ειδικοτήτων σε δικά τους γραφεία, και φαρμακεία.  Μεγάλα  Super Market, καταστήματα όλων των εταιριών κινητής τηλεφωνίας, αντιπροσωπείες, συνεργεία αυτοκινήτων, ΚΤΕΟ. Είδη για το σπίτι, ηλεκτρικά, κτηνιατρικά, για το κυνήγι και το ψάρεμα, γεωπόνους, φυτά, γυμναστήρια, καλλυντικά, κ.α. Κάθε δευτέρα γίνετε λαϊκή αγορά διπλά στο Εθνικό Στάδιο Ιστιαίας.

Μετά την Ιστιαία, τα Λουτρά Αιδηψού, έχουν την δεύτερη και ισάξια θέση, στην τοπική αγορά.  Λόγο τον ιαματικών πηγών, μπορείτε να κάνετε λουτροθεραπεία, spa, αλλά να αγοράσετε και πολλά προϊόντα  με συστατικά από τα ιαματικά νερά, αλοιφές, για πόνους,  κρέμες περιποίησης του σώματος, πρόσωπου.

Στην Λίμνη και την Αγία Άννα, υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός καταστημάτων, αλλά και σε πολλά σημεία σε όλοι την Βόρεια Εύβοια, θα βρείτε παραδοσιακά παντοπωλεία, mini market, ψιλικατζίδικα, για να σας καλύψουν σε προϊόντα ευρείας καταναλώσεις.

Τα καταστήματα στις παραθαλάσσιες περιοχές την καλοκαιρινή περίοδο, είναι ανοιχτά κάθε μέρα, όλη την ημέρα, μέχρι αργά το βράδυ. Ενώ στις υπόλοιπες είναι κλειστά την Κυριακή, κάθε απόγευμα Δευτέρας, Τετάρτης, και Σάββατου.

Στο δρόμο μετά το Μαντούδι, λίγο πριν το χωριό Κήρινθος, τον Μάρτιο του 2012, άνοιξε μεγάλο κατάστημα, γνωστής Ελληνικής εταιρίας Super Markt.

Επίσης να αγοράσετε πολλά φρούτα, κηπευτικά προϊόντα στο τόπο παραγωγής.  Σε υπαίθρια μαγαζιά που στήνουν οι ντόπιοι κάτοικοι στους επαρχιακούς δρόμους της Βόρειας Ευβοίας.

Και για όσους αρέσουν τα θαλασσινά, αφού βέβαια ξυπνήσετε πρωί, δεν έχετε παρά να πάτε στο κοντινότερο λιμάνι, να αγοράσατε ολόφρεσκα ψάρια κατευθείαν από τα καΐκια.

Στην Βόρεια Εύβοια, κάνετε ποιοτικές διακοπές, αλλά και αγορές!

 

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καταστήματα