Ενοικιαζόμενα δωμάτια Αιδηψός


“Lydia Apartments”

New_eot-simatvAir Conditionparkingfree wi fi1

Το LYDIA APARTMENTS προσφέρει δίκλινα δωμάτια με μοντέρνα διακόσμηση. Δωμάτια με πολλές ανέσεις, Wi Fi, tv, air condition, mini bar, βεράντα με θέα στην θάλασσα. Επίσης οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να πάρουν το πρωινό τους ή το ποτό τους στο roof garden του ξενοδοχείου απολαμβάνοντας την απέραντη θέα στη θάλασσα. Το LYDIA APARTMENTS βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο των Λουτρών Αιδηψού σε ένα από τα πιο γραφικά σημεία της Λουτρόπολης.

Πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλεφωνά : +30 2226022393 & +30 6938500844

Email: Lydia.apartments@yahoo.gr


 OVERSEA ROOMS & VILLAS

To Οversea είναι ένα συγκρότημα αυτόνομων διαμερισμάτων (αξιολόγηση 5 κλειδιών) σε απόσταση 3,2 χιλιόμετρα, από την πόλη της Αιδηψού. Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη και εκλεπτυσμένη κατασκευή σε μια μαγευτική θέση δίπλα στο κύμα με θέα το απέραντο γαλάζιο και τις καταπράσινες πλαγιές. Διαθέτει τέσσερις σουίτες και πέντε studios, διακοσμημένα με ιδιαίτερη προσοχή και μεράκι.
Ο όμορφος κήπος με το cafe και το barbeque και η οργανωμένη παραλία (ομπρέλες, ξαπλώστρες) μπροστά στο συγκρότημα συμπληρώνουν τις ειδυλλιακές συνθήκες που εξασφαλίζουμε για τις δικές σας μοναδικές καλοκαιρινές ή χειμερινές αποδράσεις.
Άγιος Νικόλαος Αιδηψού, θέση Φτέρη, Βόρεια Εύβοια
Τηλ.: 22260 24013 Κιν.: 6979 668189 & 6942 229356 Email: info@oversea.gr


“Park Hotel”

Το “Park Hotel” βρίσκεται στon Aγιο Νικόλαο Αιδηψού και αποτελεί την ιδανική πρόταση διαμονής κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στην βόρεια Εύβοια. Διαθέτει 14 αυτόνομα δωμάτια, όλα καλόγουστα διακοσμημένα που προσφέρουν ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα.

Έχουν λειτουργικό σχεδιασμό, ώστε να προσφέρουν στους επισκέπτες ηρεμία και ξενοιασιά και να καλύπτουν όλες τις ανάγκες.

Τα δωμάτια παρέχουν κουζινάκι, μπαλκόνι με όμορφη θέα, air condition και τηλεόραση, ενώ ο κήπος του ξενοδοχείου είναι καταπράσινος και ιδανικός για χαλάρωση και ξεκούραση, επίσης το ξενοδοχείο παρέχει πρωινό ενώ υπάρχει δυνατότητα και για internet.

Τέλος το ξενοδοχείο διαθέτει αυλή με γκαζόν ιδανική για το παιχνίδι των παιδιών, και πάρκινγκ αυτοκίνητων.

Εύρος τιμών 30-50 ευρώ

Υπεύθυνος : ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΙΜΟΣ – ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Τηλ : 6982949132   email : parkedipsos@yahoo.gr


Hotel «Χρυσή Αμμουδιά»

Χρυσή αμμουδιά
Χρυσή αμμουδιά
Χρυσή αμμουδιά

Tο ξενοδοχείο «Χρυσή Αμμουδιά» διαθέτει 14 studios που θα σας κάνουν να νιώσετε οικεία, θα σας προσφέρουν άνεση και χαλάρωση. Βρίσκετε στην παραλία του Αγίου Νικολάου, χτισμένο μέσα σε ένα πανέμορφο περιβάλλον όπου η απόσταση του από την θάλασσα είναι μόλις 15 μέτρα. Η απόσταση του ξενοδοχείου από τα Λουτρά Αιδηψού είναι 1,7 χλμ και από το χωριό Αιδηψός 800 μ. Τα studios διαθέτουν wc, air-contition, tv, ψυγείο.  Έχει μπάρα για ανθρώπους με κινητικά προβλήματα & ευρύχωρο σαλόνι. Υπάρχουν δωμάτια με θέα τη θάλασσα, καθώς και δροσερά δωμάτια που βλέπουν στην πίσω αυλή.

Απολαύστε από τα μπαλκόνια του ξενοδοχείου την θέα και το ηλιοβασίλεμα στον βόρειο Ευβοϊκό κόλπο.
Η οργανωμένη παραλία που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το ξενοδοχείο μας είναι έτοιμη να σας φιλοξενήσει απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα και τη μοναδική θάλασσα.

Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλεφωνο: 2226 023105